Spring til indhold

Lån uden kreditvurdering 2023

Leder du efter nye sms lån uden kreditvurdering? Så er du kommet til det rette sted. Vi har hjulpet hundredvis af danskere med at finde deres nye lån.

Få et lån uden kreditvurdering

Der kan være mange årsager til at du ønsker et lån uden kreditvurdering. Nogle gang er det bare en privat sag at skulle optage et lån. Hos Vestor.dk blander vi os ikke i omstændighederne om hvorfor du ønsker at låne penge uden kreditvurdering, men opstiller blot dine muligheder.

Søger du et online lån hvor du måske vælger at stille sikkerhed i stedet for at få et kredittjek, så kan vi hjælpe med det.

Se herunder en liste af lånudbydere, der tilbyder lån uden kreditvurdering:

Lån penge uden kreditvurdering

Find det rette sted at låne penge uden en kreditvurdering, så du slipper for bøvlet med at blive godkendt af den ene eller den anden instant. Hos Vestor har vi lavet den nemme vej til at få et lån uden de helt store tjek.

Søger du i stedet lån selvom du er registreret i RKI, så har vi også en mulighed for at hjælpe med dette. Til dette formål er der en masse ting du skal tænke på og overveje. Det har vi skrevet meget mere om i den guide du kan finde ved linket.

Bør alle låne penge uden kreditvurdering?

Når du skal låne penge eller optage et online lån, så er der en masse overvejelser du skal gøre dig først. Vi anbefaler at du tænker tingene godt igennem, men hjælper selvfølgelig, hvis du kommer frem til at du skal have et lån.

Tænk gerne over følgende:

 • Har du brug for lånet?
 • Kan du betale lånet tilbage?
 • Har du noget du kan stille som sikkerhed, i tilfælde af at du ikke kan betale tilbage?
 • Er lånet den sidste udvej?
 • Har du et budget, som giver overblik over dit forbrug?

Vi anbefaler at du IKKE ansøger om lånet hvis du kan svare ja til følgende:

 • Du optager lånet for at betale renter eller afdrag af på et andet lån
 • Du optager lånet uden at tjekke renter og totalomkostninger
 • Du har rod i økonomien
 • Du har ingen indkomst eller arbejde

Du kan sagtens ansøge om et kviklån uden kreditvurdering hvis:

 • Du har mulighed for at betale pengene tilbage
 • Du har ikke en masse andre lån som du ikke betaler på
 • Du har en fast indtægt, som skal hjælpe med at betale afdrag på lånet
 • Du har ikke en masse andre hurtige lån uden sikkerhed
kviklån uden kreditvurdering

Hvad kan man bruge pengene på?

Du kan faktisk vælge lige præcis hvad selv, hvad du vil bruge dine penge på. Hos Vestor.dk dømmer vi ingen og det er helt op til dig hvordan du vil spendere dit nye lån. Her nedenfor har vi givet et par eksempler på hvad man kunne gøre, men det er op til dig selv at vælge.

Aktier

Man kan investere i aktier. Du kan vælge at sætte dine penge i aktier, som kan give et afkast på lang eller kort sigt. Der findes en lang række interessante aktier for tiden, som kan give overskud, hvis du investerer på det rette tidspunkt. Rådgiverne bag Vestor har selv en del aktieinvesteringer, men det er ikke fokus for denne side.

Rejser

Det er altid en god ide at tage ud og rejse, hvis man altså har penge til det. Der er nogle der vælger at spare op i en længere periode, ved at lægge en del af lønnen til side hver måned. Så er der de andre som hellere vil betale tilbage på et lån, som man optager for at tage på ferie. Det er logisk, fordi man SKAL betale af på lånet, men man SKAL IKKE nødvendigvis lægge penge på sin ferieopsparing.

Begge dele er helt okay og det er selvfølgelig op til alle individer at beslutte, hvilken type af betaler de er. Om du betaler forud, eller om du betaler efterud. Begge ting er muligt.

Boligtilbehør og indretning

Har du ønsket dig en ny sofa, et sofabord eller et fjernsyn? Så er det også en mulighed at bruge dine penge på. Som låntager er det helt op til dig selv at bestemme hvilket du vil bruge pengene på. Der kan måske være at du har drømt om et nyt TV, men dem der sælger det har ikke en afbetalingsordning? Så kan du klare det med et lån uden kreditvurdering i stedet.

Tilbagebetaling af lån

Et lån skal altid betales tilbage. Derfor er det en god ide at kigge på de samlede kreditomkostninger, inden man optager lånet. Banken skal have sine penge tilbage. Det behøver ikke være hurtigt, men desto længere du har et lån, desto flere omkostninger er der. Det kan være nemt at sige at du skal betale et fast beløb eller lånebeløb hver måned.

Den løbetid du vælger mellem, giver dig en månedlig ydelse, som varierer. Uanset om du vælger 12 måneder, 18 måneder eller længere – så skal lån betales tilbage.

Det er ikke gratis at låne. Selvom der findes billige lån derude, så koster det alting penge og blandt andet gebyrer og renter. Se derfor grundigt på den dokumentation du får ved et lån online og de tilbud der sammenlignes. Der er lån med 10 dages fortrydelsesret og der er lån med hurtig udbetaling på 10 000 kr eller 15 000 kr, som du kan tage med det samme via NemID.

Du kan vælge et lån uden kreditvurdering eller eller lån penge uden sikkerhed, så din kreditvurdering ikke afhænger af den slags. Du kan for eksempel får et lån på 30 dage fra Vivus, uden kreditvurdering på dig og dit lån.

Hvad gør vi?

Hos Vestor.dk sammenligner vi lån, så du kan vælge det bedste for dig. Uanset om du er på kontanthjælp og står uden lønseddel, så kan du finde noget der passer. Hvis du låner penge online, skal du bare være fyldt 18 år og have dansk statsborgerskab.

Der er mange fordele ved at finde det rette lån. Vælger du et lån med en kautionist, varer kreditvurderingen typisk kortere og lånet kan udbetales hurtig. Banker og låneudbydere tænker oftest på hvordan de kan tjene penge og hvilke oplysninger og krav de skal have samlet ind.

Derfor har vi lavet denne oversigt på nettet, så du kan overveje alle forhold. Bankerne vurderer blandet andet alder, dage og mdr i tilbagebetaling, hvor mange kr ÅOP det koster hvilken debitorrente og ikke mindst hvad KR samlede kreditomkostninger er.

Eksempel på lån uden kreditvurdering

Leder du efter et lån uden kreditvurdering, så skal du altid se et låneeksempel på hvor mange penge du skal betale tilbage. Låneudbyderne har lovpligt til at opstille et retvisende låneeksempel med ÅOP og samlede kreditomkostninger. Det skal altid stå i nærheden af knappen hvor du ansøger om lånet og være særligt synligt på siden.

Hvis du bemærker at vi også opstiller et realistisk låneeksempel her på siden i vores tabeller, kan du se hvor meget det i virkeligheden koster at tage et lån. Det er vigtigt at du som forbruger kigger på alle omkostninger, ikke bare renter og gebyrer, men alle omkostninger. Det giver et beløb, som omtales “totalomkostninger”.

I 2020 kommer der et loft på hvor meget totalomkostninger må være for et kviklån. Der er nemlig vedtaget nye regler og det betyder at et lån må maksimalt koste det dobbelte (2x) af hvad for et bløb man har lånt. Det betyder helt konkret at hvis du har lånt 10.000 kr, så må du maksimalt skulle betale 20.000 kr tilbage igen.

Der er også kommet nye regler om renter og markedsføring. ÅOP må maksimalt ligge på 35% og hvis et firma tilbyder sms lån til en ÅOP på over 25%, så er det forbudet at reklamere på hverken tv eller internet reklamer. De kan til gengæld stadig få eksponeringer via sider som os. Vi er nemlig et website, der ikke reklamerer på de førnævnte medier, men i stedet sammenligner de lån vi kan.

Søger du et lån uden kreditvurdering, kan du derfor trygt vælge en af vores samarbejdspartnere. De sørger for at du kommer sikkert igennem processen, så du får dine penge hurtigt og enkelt ind på kontoen og klar til brug. Tak fordi du læste med her og, hvis du har nogle spørgsmål – kontakt os da på [email protected].